Brezplačna investicija v polnilno infrastrukturo (Mega M d.o.o.)

13. 04. 2021

Brezplačna investicija v polnilno infrastrukturo (Mega M d.o.o.)

Podjetje Mega M d.o.o.  z blagovno znamko MegaTel je uveljavljen ponudnik informacijsko-komunikacijskih (IKT) rešitev ter storitev, saj več kot 1200 poslovnim uporabnikom v Sloveniji zagotavljajo sodobne storitve mobilne telefonije, dostopa do interneta, IPTV, IP telefonije in računalništva v oblaku.

V sodoben in celovit paket IKT storitev so dodali storitev eMobilnost, ki omogoča celovito upravljanje e-polnilnic, statistiko, nadzor in takojšnje obračunavanje storitve uporabnikom električnih avtomobilov preko aplikacije na mobilnem telefonu.

Ponudniku eMobilnosti omogoča enostavno in najmodernejše zaračunavanje storitev polnjenja, torej ustvarjanje prihodka in to v segmentu, ki se bo v prihodnosti zagotovo razvijal in bo predmet vse širšega povpraševanja. Pomemben dejavnik pri doseganju ciljev je t.i. trajnostna mobilnost, ki prispeva k zmanjšanju izpustov toplogrednih plinov, čistejšemu zraku v mestih oz. lokalnih okoljih, večji kakovosti bivanja, javnemu zdravju in socialni pravičnosti. Uveljavljanje načel trajnostne mobilnosti v mestih pospešuje tudi razvoj gospodarstva na lokalni ravni.

Do leta 2025 se bo v EU število e-polnilnic iz sedanjih 140.000 povečalo na več kot milijon, število električnih avtomobilov pa s sedanjih 975.000 na 13 milijonov.

Ponujajo postavitev e-polnilnice, s katero stranka postane akter trajnostne mobilnosti v Sloveniji in izboljša svoj ugled z vpeljevanjem najnaprednejših rešitev. Nenazadnje se pridobi tudi na prepoznavnosti in ozaveščenosti, s tem pa se še dodatno ustvarjajo prihodki iz tega naslova. E-polnilnica se priključi neposredno na vaš obstoječi elektro priključek ali z vašim soglasjem pridobi Mega M novo odjemno mesto. V obeh primerih podjetje Mega M krije vse stroške elektrike ter morebitnega novega odjemnega mesta, del prihodkov e-polnjenja si v odvisnosti od vložka v investicijo in obratovanje proporcionalno razdelite, kar pomeni dodaten zaslužek.

 

Podjetje Mega M d.o.o. brezplačno investicijo v polnilno infrastrukturo v ponujenem modelu, najprej ekskluzivno ponuja članom SBC.

 

Ponudba

POSEBNA PONUDBA: Ponudba za člane SBC – Brezplačna investicija v polnilno infrastrukturo (Mega M d.o.o.)

Kontakt

Več informacij:

Mail: info@megatel.si 

Telefon: 03 777 00 00

Menite da je članek koristen?

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.