Brezplačen posvet s strokovnjakom in 6-mesečna brezplačna uporaba storitve i-Računi (Genis)

20. 04. 2021

Brezplačen posvet s strokovnjakom in 6-mesečna brezplačna uporaba storitve i-Računi (Genis)

V podjetju Genis se zavedajo, da so številni nasveti na mestu, vendar imajo podjetja izziv, kje začeti glede na njihovo organizacijo in njihovo trenutno stanje. Zato poleg kratkih nasvetov v prilogi nudijo pomoč članom SBC v obliki brezplačnega posveta z njihovim strokovnjakom na sistemskem področju in področju varnosti. Za uskladitev temina na daljavo se obrnite na solidarnost@genis.si, kjer se lahko že vnaprej pošljejo tudi področja in vprašanja.

V okviru solidarnosti dodatno ponujajo 6-mesečno brezplačno uporabo storitve i-Računi za izdajo elektronskih računov (e-Slog format, povezava na UJP) na katerikoli mesečni paket (LIST, VEJA, DEBLO) s kodo SOLIDARNOST.

Za več informacij se obrnete na info@i-racuni.si ali takoj pričnete z uporabo na spletnem naslovu : http://www.i-racuni.si.

 

Ponudba

POSEBNA PONUDBA (KORONAVIRUS): Ponudba za člane SBC – brezplačen posvet s strokovnjakom in 6-mesečna brezplačna uporaba storitve i-Računi (Genis)

Kontakt

VEČ INFORMACIJ:

–  info@i-racuni.si
– lahko pa tudi takoj pričnete z uporabo na spletnem naslovu : http://www.i-racuni.si.

Menite da je članek koristen?

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.