BiroLux pisarniški pripomoček za optimizacijo poslovanja (ExtraLux, Creatim)

20. 04. 2021

BiroLux pisarniški pripomoček za optimizacijo poslovanja (ExtraLux, Creatim)

V trenutnih nepredvidljivih časih bo za podjetja še kako pomembna optimizacija poslovanja, zagotavljanje pozitivnega denarnega toka, upravljanje časa zaposlenih in poraba blaga. V podjetju ExtraLux so v sodelovanju s članom SBC – Creatim razvili storitev BiroLux – pisarniški pripomoček, ki omogoča nemoteno delo, predvsem pa to, da lahko svoj dragoceni čas posvetite svoji dejavnosti, ne pa iskanju materiala, ponudnikov in vsega, kar zmanjka.

Prednosti storitve BiroLux so:

  • Optimizacija nabora produktov
  • Stalna zaloga blaga, ki ga podjetje nujno potrebuje za poslovanje (pisarniški, toaletni in gospodinjski program, tonerji in tiskalniki, reprezentanca itn.)
  • Plačilo le tistega, kar porabite, ne kar imate na zalogi
  • Manj vezanih sredstev in optimizacija denarnega toka
  • Podaljšan plačilni rok
  • Prihranek časa in dela pri odgovornem za naročanje blaga

Za storitev BiroLux so se že odločili nekateri člani SBC.

Več informacij o storitvi dobite s klikom na to povezavo. Z veseljem pa vam bomo posredovali informacije tudi preko naslednjih kontaktov: e-mail: info@extra-lux.si ali tel: 01 58 54 701.

 

Ponudba

POSEBNA PONUDBA (KORONAVIRUS): Ponudba za člane SBC – BiroLux pisarniški pripomoček za optimizacijo poslovanja (ExtraLux, Creatim)

Kontakt

VEČ INFORMACIJ NA:

Več informacij o storitvi dobite s klikom na to povezavo.

– Po emailu: info@extra-lux.si

– Po telefonu: 01 58 54 701.

Menite da je članek koristen?

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.