5 % popusta na vso hrano na spletnem portalu www.preprosto.je (Digit)

20. 04. 2021

5 % popusta na vso hrano na spletnem portalu www.preprosto.je (Digit)

V podjetju Digit so pred dnevi zagnali spletni portal www.preprosto.je, na katerem je trenutno okrog 190 živilskih in neživilskih artiklov.

Dostavo izvajajo na območju Ljubljane, kmalu pa tudi v druge kraje. Asortiman dnevno širijo, da bodo lahko končen kupec prejel vse nujno blago, da mu ne bo potrebno iti v trgovino, ker podpiramo idejo #ostanidoma!

Poleg tega so Digit vključili tudi humanitarno noto in od vsakega nakupa donirajo ZPM. Imajo pa možnost donacije tudi kupci neposredno: s tremi paketi za 5, 10 in 25 EUR, ki so jih pripravili skupaj v sodelovanju z njimi.

Za vse člane SBC pri nakupu v trgovini ponujajo 5% popusta na vso hrano. Za popust vpišite kodo SBC5 .

 

Ponudba

POSEBNA PONUDBA (KORONAVIRUS): 5 % popusta na vso hrano na spletnem portalu www.preprosto.je (Digit)

Kontakt

VEČ INFORMACIJ NA: 

t   |  +386 5 907 1064

f    |  +386 1 562 1799

e   |   rok@digit.si

|  Digit d.o.o. Pod brezami 7, 1218 Komenda, Slovenija

Menite da je članek koristen?

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.