2 uri svetovanja s strokovnjakom za digitalni/vhodni marketing (Taman Communications)

13. 04. 2021

2 uri svetovanja s strokovnjakom za digitalni/vhodni marketing (Taman Communications)

V času, ko se moramo odreči fizičnim stikom, se je še večji del našega delovanja premaknil na splet. 

Da bi lahko svoje marketinške in prodajne storitve čim bolj učinkovito izvajali na spletu, v podjetju Taman Communications ponujamo rešitev vhodnega marketinga in prodajnega CRM-ja z licenco globalno uveljavljenega podjetja HUBSPOT. Rešitev je najbolj primerna za vsa podjetja, ki prodajajo B2B doma ali v tujino, in za podjetja, ki prodajajo B2C izdelke ali storitve, za katere iščemo informacije na spletu oziroma zahtevajo nekoliko daljši prodajni proces.

Da boste nadoknadili fizične stike in kar se da učinkovito izkoristili splet za svoje marketinške in prodajne storitve, vam v času ukrepov o omejevanju gibanja omogočamo 2 uri svetovanja s strokovnjakom za digitalni/vhodni marketing. Ponujamo pa tudi brezplačen preizkus nekaterih orodij na Huspot platformi.

 

 

Ponudba

POSEBNA PONUDBA (KORONAVIRUS): Ponudba za člane SBC – 2 uri svetovanja s strokovnjakom za digitalni/vhodni marketing (Taman Communications)

Kontakt

VEČ INFORMACIJ:

Z agencijo Taman lahko stopike v stik na tej povezavi. 

Menite da je članek koristen?

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.