10% popusta za najem prostorov (Magneti Ljubljana, d.d.)

13. 04. 2021

10% popusta za najem prostorov (Magneti Ljubljana, d.d.)

Član SBC, podjetje Magneti Ljubljana, d.d., odda razgibane prostore na lahko dostopni lokaciji Industrijske cone Stegne v skupni izmeri 1944 m2.

Od tega 444 m2 čistih prostorov in 1500 m2 pisarniških prostorov, ki se nahajajo predvsem v prvem nadstropju. Lokacija omogoča hiter dostop do avtoceste. Možen je najem tudi parkirnih prostorov. Do stavbe je mogoč dostop tudi za tovorna vozila ter osebna in tovorna dvigala.

Prostori nudijo veliko prilagodljivost novemu najemniku, saj so sestavljeni iz prilagodljivih predelnih sten. Prostori so na razpolago takoj, cena najema cena na m2 5 EUR + stroški.

Izkoristite ugodnost in se prijavite na ogled!

 

Ponudba

POSEBNA PONUDBA za člane SBC: 10% popusta za najem prostorov (Magneti Ljubljana, d.d.)

Kontakt

VEČ INFORMACIJ:

E-mail: katja.plestenjak@magneti.si

Telefon: 059097812

Menite da je članek koristen?

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.