10% popust na najem prostora pod zvezdami (PETRE ŠOTORI D.O.O.)

14. 07. 2021

Ključne besede: popust, Petre šotori, ugodnost

10% popust na najem prostora pod zvezdami (PETRE ŠOTORI D.O.O.)

Ponudba

POSEBNA PONUDBA ZA ČLANE SBC:

10% popust na najem prostora pod zvezdami- akcija velja od julija do konca avgusta.

Prostor pod zvezdami je edinstvena lokacija, ki nudi druženje in zabavo v šotoru sredi narave in, ki v večernih urah, zaradi prozorne strehe, vabi k opazovanju zvezd.

Več informacij na: www.petre.si 

 

Kontakt

Petre šotori – hale d.o.o., Čeplje 51, SI- 3305 Vransko.

E – mail: info@petre.si , telefon 03 703 21 00

O PODJETJU: 

Podjetje Petre šotori-hale d.o.o. je poleg skladiščnih hal tudi eden največjih slovenskih ponudnikov kakovostnih skladiščnih in prireditvenih šotorov, odrov in ostalih komponent za uspešno izvedbo najrazličnejših dogodkov. Njihovi skladiščni šotori so v celoti slovenski proizvod. V ponudbi imajo lahko tudi aluminijaste skladiščne šotore proizvedene iz »zelenega aluminija«, iz aluminija, ki kar 2 krat manj onesnažuje okolje s CO2 od evropskega povprečja in celo 4 krat manj od svetovnega.

Njihova prednost so kratki dobavni roki, fleksibilnost, prilagodljivost, celovite rešitve certificirani kvalitetni proizvodi in hitra montaža ter demontaža. Aluminijasti skladiščni šotori so dani na trg kot celota, so skladni s slovensko in evropsko zakonodajo in opremljeni z dokumentacijo, ki je potrebna za postavitev nezahtevnega objekta. Podjetje Petre šotori – hale d.o.o. je na trgu že 30 let in se ponaša s številnimi certifikati kakovosti.

Menite da je članek koristen?

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.