10 % popust na aplikacijo za pridobitev potrebnih informacij zaposlenih glede izpolnjevanja pogoja PCT (Stroka produkt d.o.o.)

20. 09. 2021

Ključne besede: popust, Stroka produkt, ugodnost

10 % popust na aplikacijo za pridobitev potrebnih informacij zaposlenih glede izpolnjevanja pogoja PCT (Stroka produkt d.o.o.)

Ponudba

POSEBNA PONUDBA ZA ČLANE SBC:

v skladu z Odlokom o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2, sprejetim 11. 9. 2021, je od srede, 15. 9. 2021, pogoj PCT obvezen za vse zaposlene.

Sprememba od podjetij zahteva, da se v kratkem času organizirajo in poskrbijo za spoštovanje novega odloka. V kolikor se trenutno s tem izzivom soočate tudi vi, vam lahko član SBC, podjetje Stroka produkt pomaga s postavitvijo aplikacije za pridobitev potrebnih informacij vaših zaposlenih glede izpolnjevanja pogoja PCT.

Izdelali so aplikacijo na platformi Power Apps. Ta skrbi za redno poročanje z namenom zagotavljanja pogoja PCT s strani zaposlenih, ki lahko do nje dostopajo kjerkoli in kadarkoli. Obenem delodajalcu služi kot skupno mesto za odlaganje dokumentacije in preprosto analitiko. Ker se že uporablja v praksi, omogoča preprosto implementacijo.

Cena izdelave, implementacije aplikacije je 300 EUR + DDV.

Še več informacij o aplikaciji in spremembah, povezanih z novim odlokom, najdete na njihovi spletni strani.

Kontakt:
Stroka produkt d.o.o., Koroška cesta 61a, 2360 Radlje ob Dravi

Mail: ccc@stroka.si

Telefon: 02 88 79 780

O PODJETJU: 

Skupina stroka.si, podjetje Stroka produkt d.o.o. , že več kot 25 let zagotavlja svojim naročnikom kakovostne, skrbno izbrane ter inovativne rešitve in storitve s področja informacijske tehnologije. Kot razvojno usmerjeno podjetje, ki razvija na najsodobnejših tehnologijah (mešana resničnost, strojno učenje, umetna inteligenca, IoT, blockchain), skrbijo za razvoj naročnikov ter jim svetujejo, kako stopiti na pot digitalne transformacije. Več kot 60 strokovnjakov suvereno pokriva področja poslovnih, sistemskih, spletnih in mobilnih rešitev ter poslovne analitike. Znotraj inovativno razvojnega oddelka razvijajo rešitve prihodnosti, ki že danes spreminjajo način dela in poslovanja podjetij So eden vodilnih ponudnikov Microsoftovih storitev v oblaku, kar potrjuje tudi globalno podjetje Microsoft, ki jim je leta 2013, 2017 in 2018 podelilo laskavi naziv Microsoftov partner leta za Slovenijo. Že več kot 15 let so eden najpomembnejših partnerjev (premier partner) podjetja Datalab. Sodelujejo s svetovno priznanimi proizvajalci strojne in programske opreme, kot so: Microsoft, HP Inc., Datalab, Altaro, Stirlitz, nopCommerce, DotNetNuke. Zadnja 3 leta so prejemniki bonitetne ocene odličnosti – AAA, od leta 2016 jim Gospodarska zbornica Slovenije podeljuje certifikat odličnosti – Excellent SME, katerega prejemniki so podjetja z odličnim in varnim poslovanjem.

Menite da je članek koristen?

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.