TOKAM d.o.o.

TOKAM d.o.o.

Boštjan Kampuš
PredstavnikBoštjan Kampuš

O podjetju

Družinsko podjetje TOKAM d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990 v kraju Spodnja Ščavnica pri Gornji Radgoni. Njihov prvi izdelek je bila strojna Transportna lestev LT-1, katere edini proizvajalec v Sloveniji so še danes. V zadnjih desetih letih deluje podjetje po sistemu od ideje do izvedbe. Imajo svojo projektivo, svoje delavnice, uredijo tudi vso potrebno primopredajno dokumentacijo, ki jo zahteva zakonodaja. Izdelujejo različne transportne sisteme, regalna, visokoregalna in pretočna skladišča, predstavijo ideje za različne logistične rešitve transporta na že obstoječi opremi ali novih investicijskih objektih. Podjetje 70 odstotkov svojih izdelkov proda v Sloveniji, izvaža pa predvsem na zahtevni evropski trg.

Specializacije

Pametna specializacija:

Razvoj in proizvodnja izdelkov, Stroji, Robotika, Avtomatizacija in IT podpora

Obstoječi trgi:

Nemčija, Avstrija, Belgija, Italija, Španija

Želeni trgi:

JV Evropa, Rusija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.