TNG OPREMA D.O.O.

TNG OPREMA D.O.O.

LUKA ŽELEZNIK
PredstavnikLUKA ŽELEZNIK

O podjetju

Podjetje TNG OPREMA D.O.O. je bilo ustanovljeno leta 2015, v 30 m2 veliki garaži. Ustanovitelja, Luka in Dejan Kobal, sta bila takrat 25-letna študenta, brez denarja in poznanstev, imela pa sta močno voljo in željo po osebnem in poslovnem napredku. Pet let kasneje, je KingsBox eden največjih ponudnikov športne opreme v Italiji, Nemčiji, Avstriji, Sloveniji, na Hrvaškem, v Turčiji, Združenih Arabskih Emiratih in v Kuvajtu. Čeprav so v letu 2019 prodali 48.356 kosov pri nas proizvedene opreme ter jo poslali v kar 22 različnih držav, kar je bilo več kot vsa pretekla leta skupaj, so veliko bolj ponosni na dejstvo, da so izpolnili njihov cilj: trgu predstaviti vsaj devet novih, inovativnih izdelkov mesečno. Samo v preteklem letu so izdelali 852 kosov opreme po naročilu kupcev, v letošnjem letu pa želijo to številko povečati vsaj na 4-mestno številko.

Specializacije

Pametna specializacija:

Vrhunski osebni izdelki

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.