TIKO PRO D.O.O.

TIKO PRO D.O.O.

Kristina Kočet Hudrap
PredstavnikKristina Kočet Hudrap

O podjetju

Financiranje s pomočjo evropskih sredstev spreminja našo prihodnost; krepi trajnostno rast evropskih podjetij, ščiti naše podnebje in prinaša koristi družbi kot celoti. Postati upravičenec nepovratnih sredstev predstavlja veliko čast ter istočasno velik izziv. Podjetje Tiko Pro d.o.o. je strokovnjak za pripravo, prijavo in poročanje v zvezi z evropskimi sredstvi. Posameznemu projektu in podjetju pristopimo z ustvarjalnim razmišljanjem, ki išče zgodbo, s katero bo vaše podjetje prepričalo ocenjevalce, da je vaša ideja popolnoma usklajena z razpisno dokumentacijo. Pomagamo vam preoblikovati vašo poslovno idejo v resnično-življenjsko situacijo, ki lahko postane zgodba o uspehu. Zgodba, ki nosi vrednost in spreminja širše družbeno okolje. Projekte prijavljamo v Sloveniji, na Hrvaškem in v Bruselj. Naša zgodba se je začela leta 2010 v Sloveniji, ko je Kristina, ustanoviteljica TIKO PRO, imela vizijo, da prične s poslovanjem podjetja, ki bo podpiralo deležnike vseh profilov pri pridobivanju evropskih sredstev. Kristina je našla navdih in strast pri pridobivanju denarja za tiste, ki verjamejo v svoja prepričanja. Do danes imamo več kot 850 odobrenih projektov, v vrednosti 130 milijonov evrov za več kot 650 naročnikov iz celotne Evrope. In, kar je najpomembneje – imamo srečne zaposlene.

Specializacije

Pametna specializacija:

Finančno svetovanje

Želeni trgi:

Avstrija, Nemčija, Italija, Belgija, Srbija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.