STROJEGRADNJA SAS, STANKO ARZENŠEK S.P.

STROJEGRADNJA SAS, STANKO ARZENŠEK S.P.

Stanko Arzenšek
PredstavnikStanko Arzenšek

O podjetju

Podjetje STROJEGRADNJA SAS, STANKO ARZENŠEK s.p. z več kot 25 letno tradicijo proizvaja in prodaja upogibne stroje, profilne linije, razvijalce, navijalce ter drugo potrebno kleparsko opremo. Njihovi izdelki so plod lastnega razvoja, izkušenj, znanja in sodelovanja z njihovimi strankami. Imajo lasten razvoj, popolnoma lastno proizvodnjo (CNC obdelava, plazemski razrez, robotsko varjenje..) in prodajo upogibnih strojev in so eden večjih proizvajalcev v Evropi in največji na Balkanu.

Specializacije

Pametna specializacija:

Stroji

Obstoječi trgi:

Ruska federacija, Bosna in Hercegovina, Francija, Hrvaška, Severna Makedonija, Nemčija, Slovaška, Avstrija, Češka republika, Estonija, Kosovo, Madžarska, Nizozemska, Romunija, Švica, Turčija, Litva, Srbija, Ukrajina, Savdska Arabija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.