SBC MLADI ČLAN

S-Vision, Sebastijan Zajc s.p.

Nejc Apšner
PredstavnikSebastijan Zajc


Opis podjetja:

Podjetje S-Vision, Sebastijan Zajc s.p. je mlado podjetje, ki se pretežno ukvarja s programiranjem, testiranjem in razvojem novih algoritmov, zagotavljanjem testnih programskih rešitev v produkciji, razvojem spletnih strani/aplikacij in nenazadnje tudi s svetovanjem na podobnih področjih. Kvalitetno opravljene storitve in zadovoljstvo naročnikov sta pri nas na prvem mestu. Zelo smo ponosni, da se lahko pohvalimo s sodelovanjem z mednarodnim podjetjem Leica Geosystems AG, ki je vodilni svetovni proizvajalec na področju geodetske in druge merske opreme. Sodelujemo predvsem na področju razvoja in raziskav malih merilnih naprav oziroma ročnih laserskih razdaljemerov. Pri tem nudimo podporo v smislu različnih programskih rešitev, testnih algoritmov in avtomatizacije. Sodelujemo tudi z mednarodnim gigantom, podjetjem Flex, kjer izvajamo kontrolo ter zagotavljamo stabilne programske rešitve za testiranje naprav v produkciji. Prav tako aktivno sodelujemo tudi na slovenskem tržišču, kjer smo zaenkrat delovali predvsem na področju GIS programskih rešitev ter izdelave spletnih strani.

Prednosti podjetja:

 

Izziv podjetja:

Iskanje dobrih kadrov in morda širitev poslovanja

 

Panoge:

Računalniško programiranje - razvoj programske opreme, spletnih strani,...

Obstoječi trgi:

Slovenija, Švica, Avstrija

Želeni trgi:

Več držav v Evropi ter Amerika

Svetovne reference:

Leica Geosystems (Hexagon), Flex, LGB

 

Kontakt:

www.s-vision.si/

sebastijan.zajc@s-vision.si

031 885 827

Dunajska cesta 151, 1000 Ljubljana

 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.