SBC MLADI ČLAN

 

Prevajalska agencija GORR

Gregor Rosulnik
PredstavnikGregor Rosulnik


Opis podjetja:

Prevajalska agencija GORR je hitro in rastoče podjetje, ki ponuja jezikovne storitve tako na lokalni kot svetovni ravni. Smo zanesljiv partner podjetji, ki potrebujejo vrhunske storitve in avtentične, lokalizirane vsebine, prilagojene potrebam posamičnih trgov Evrope in sveta - od Balkana, osrednje in vzhodne Evrope do Skandinavije in ZDA.

Prednosti podjetja:

Skrbimo za dodano vrednost vašega podjetja, zato projekte vedno zaupamo izkušenim prevajalcem in lektorjem, ki so materni govorici in strokovnjaki na posameznih področjih. Za najvišjo kakovost in dosledno rabo terminologije uporabljamo najnovejšo tehnologijo in orodja za zagotavljanje kakovosti. Pred oddajo sledi še podroben pregled interne strokovne ekipe.

Izziv podjetja:

Prodaja in marketing.

 

Panoge:

Internacionalizacija poslovanja, prevajanje in tolmačenje.

Obstoječi trgi:

Slovenija, ZDA, Nemčija, Češka republika, Španija, Belgija, Nizozemska, ...

Želeni trgi:

Azija in Afrika.

Svetovne reference:

Kearney, UniCredit Bank, Rail Cargo Group, Strabag, Unilever, ...

 

Kontakt:

www.gorr.si

info@gorr.si

00386 40 507 974

Brezje pri Grosupljem 90, 1290 Grosuplje

 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.