SBC MLADI ČLAN

PARTIKLESS D.O.O.

Jernej Skok Kosmač
PredstavnikJernej Skok Kosmač


 

Opis podjetja:

Podjetje Partikless je plod vizije mlade in ambiciozne ekipe posameznikov, ki jo vodijo iste vrednote in cilji. Od leta 2014 gradimo naš posel na temeljih izkušenj, znanja, profesionalnosti in strasti do dela. V ekipi smo združeni mladi strokovnjaki, ki s pomočjo prvorazrednih proizvajalcev in dobaviteljev filtrske opreme nudimo našim strankam dostop do prvovrstnih rešitev oz. vrhunske tehnologije. Specializirali smo se za dobavo in implementacijo rešitev s področij filtracije in optimizacije procesov v različnih industrijskih panogah.

 

Prednosti podjetja:

Partikless je ambiciozno podjetje, ki gradi prihodnost. Naš osnovni cilj je biti prva izbira kupca v regiji, ki želi vrhunsko procesno tehnologijo na področju filtracije, separacije, purifikacije. Kljub mladosti smo podjetje, ki združuje mlade strokovnjake ter s pomočjo prvorazrednih proizvajalcev filtrske opreme nudi svojim strankam dostop do prvovrstnih rešitev oz. vrhunske tehnologije za filtracijo in optimizacijo procesov v različnih industrijskih panogah. Ekipo zaznamuje strast do dela in navdušenje za sprejemanje izzivov in iskanje rešitev. V prihodnje želimo zgraditi center kompetenc, ki bo kos vsaki želji oz. potrebi naših cenjenih strank in partnerjev. Naše vrednote so: strast, znanje, profesionalnost, dostopnost.

Izziv podjetja:

/

 

Panoge:

Industrija, procesni inženiring

Obstoječi trgi:

SLO, CRO, HU, BIH, RS, AL, MK,...

Želeni trgi:

AT, ...

Svetovne reference:

Novartis (LEK), Renault, Palfinger, KRKA, Pfizer, TEVA (Pliva), Lafarge, ...

 

Kontakt:

www.partikless.si

info@partikless.si

05 933 58 31

Proseniško 25A, 3230 Šentjur

 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.