SBC MLADI ČLAN

Nekster finance d.o.o.

Nejc Apšner
PredstavnikNejc Apšner


Opis podjetja:

Družba je član skupine Nekster, ki upravlja s platformo Nekster.com. Omenjena platforma omogoča posameznim investitorjem naložbe v tiste terjatve, ki prestanejo strogo presojo ustreznosti in so posledično zavarovane s strani zavarovalnice pred kreditnimi tveganji in tveganji zamude plačil. S svojo dejavnostjo je Nekster tudi pomemben člen za pridobitev kratkoročnih financiranj in obratnega kapitala za podjetja in dobavitelje v dobaviteljskih verigah, saj s faktoringom, obratnim faktoringom in financiranjem dobaviteljskih verig pomembno vpliva na optimizacijo obratnih kapitalov in učinkovitosti upravljanja s finančnimi viri v podjetjih.

 

Prednosti podjetja:

Podjetjem ponujamo integrirano financiranje dobavne verige, alternativni način financiranja ki izboljša bilančno sliko podjetja in mu omogoči razvojna sredstva, brez potrebe po lastnem financiranju obratnega kapitala.

Izziv podjetja:

/

 

Panoge:

Finance

Obstoječi trgi:

Slovenija

Želeni trgi:

JV Evropa

Svetovne reference:

Kingfisher

 

Kontakt:

www.nekster.com

info@nekster.com

040 996 884

Dunajska cesta 151, 1000 Ljubljana

 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.