SBC MLADI ČLAN

FINGYM d.o.o.

Miha Urek
PredstavnikMiha Urek


Opis podjetja:

Podjetje FINGYM d.o.o. je specialist za finančni wellness, interaktiven izobraževalni program, ki je namenjen dvigu finančne pismenosti, zmanjšanju finančnega stresa in izboljšanju »finančnega« obnašanja zaposlenih. Izobraževanja ki so nepristranska, etična, transparentna, brez nepotrebnega finančnega žargona in v jeziku množice, brez prikritega oglaševanja finančne industrije in ki so ne nazadnje zelo zabavna.

 

Prednosti podjetja:

Po zaključeni delavnici finančnega wellnessa vsak zaposleni prejme: - personalizirano poročilo financ na 25 straneh - spletni dostop do 360 slike svojih financ - oceno finančnega zdravja, ki mu v trenutku prikaže, kako urejene so njegove finance - simulacijo, kako njegove današnje odločitve vplivajo na prihodnost - konkretne ukrepe za dvig ocene in finančnega zdravja - 30 minutni posvet s strokovnjakom

Izziv podjetja:

Internacionalizacija

 

Panoge:

Digitalizacija, Finance, FinTech; InsurTech

Obstoječi trgi:

Slovenija, Južnoafriška republika

Želeni trgi:

Nemčija, Francija, ZDA

Svetovne reference:

Avtorji prvega programa finančnega izobraževanja profesionalnih športnikov na svetu pod okriljem Mednarodnega olimpijskega komiteja. - Avtorji knjige Miselnost zmagovalcev – priročnika za osebne finance in življenjski slog sodobnega profesionalnega športnika. Prva tovrstna knjiga na svetu v izdaji Mednarodnega olimpijskega komiteja. - FINGYM izobraževalni program se izvaja na Olimpijskem komiteju Portugalske, Hrvaške, Srbije in Slovenije.

 

Kontakt:

www.fin-gym.eu

info@fin-gym.eu

040 677 662

Pot za Brdom 104, 1000 Ljubljana

 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.