SBC MLADI ČLAN

FABulatorij d.o.o.

Anja Rebek
PredstavnikAnja Rebek


Opis podjetja:

FABulatorij je agencija, ki uresniči tudi najbolj nore vizije. Ustvarjamo drugačne dogodke in razmišljamo izven okvirjev. Prisegamo na ključne vrednote, kot so strokovnost, integriteta, poštenost in timski duh. Ne bojimo se izzivov, skozi njih naša družinica raste ter dosega ključne prelomnice v osebnem razvoju.

 

Prednosti podjetja:

Celovito strateško svetovanje, snovanje, konceptualizacija, celovita izvedba in evalvacija živih, hibridnih ter digitalnih dogodkovnih formatov; kreiranje celostne podobe in scenografije dogodkov, dogodkovna režija, pisanje tekstov za vse dogodkovne segmente; razvijanje in implementacija BTL formatov v okolje.

Izziv podjetja:

/

 

Panoge:

Svetovanje in doživljajski marketing, organizacija dogodkov

Obstoječi trgi:

Slovenija, Hrvaška, Srbija

Želeni trgi:

/

Svetovne reference:

Dolgoročna sodelovanja z mednarodnimi naročniki ter snovanje in organizacija dogodkov zanje na tujih trgih - z digitalizacijo se brišejo meje trgov.

 

Kontakt:

www.fabulatorij.com

uprava@fabulatorij.com

051 443 666

Ukmarjeva 6, 1000 Ljubljana

 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.