SBC MLADI ČLAN

Dobra teta d.o.o.

Jana Fleišer
PredstavnikJana Fleišer


Opis podjetja:

Smo mlad in razigran vrtec, ki z izkušnjami in ljubeznijo skrbi za malčke v varnem, nežnem in zaupljivem okolju. Skupaj z otroki se igramo, ustvarjamo, zabavamo in učimo v kakovostno opremljenih igralnicah na že kar šestih lokacijah. Vrednote, ki jih uspešno vpletamo v program, so sočutje, sodelovanje, samostojnost, igrivost ter strokovnost.

 

Prednosti podjetja:

V kolektivu smo mlade, energične in izkušene vzgojiteljice ter pomočniki, z vsem srcem predani svojemu delu. Vsak dan se iz malčkov trudimo izvabiti nasmejano energijo in motivacijo za igro ter ustvarjanje, s poudarkom na celostnem razvoju socialnih, čustvenih, gibalnih in ustvarjalnih sposobnosti. Še posebej spodbujamo individualni razvoj osebnosti in sposobnosti otroka, saj je vsak otrok edinstven in neponovljiv. Naša glavna prednost je zavzetost za vsakega posameznika in vneta želja po iskanju novih poti tako pri vzgoji otrok kot pri vzgoji staršev in nas samih. Smo tudi zelo povezani s skupnostjo naših staršev, imamo veliko skupnih aktivnosti. Veliko tudi razmišljamo o tem, kako bi za naše otroke razvili in ponudili nekaj z dodano vrednostjo, nekaj kar prispeva k vzgoji in učenju skozi igro. V zadnjem času smo tako razvili posebno spletno trgovino z odličnimi didaktičnimi izdelki za otroke in starše Tetino igrišče (www.tetinoigrisce.si). Izdelke smo razvili na podlagi izhodišč, ki smo jih dobili prav pri naših otrokih in starših.

Izziv podjetja:

Akreditacija lastnega programa in širitev na nove trge.

 

Panoge:

Izobraževanje

Obstoječi trgi:

Slovenija

Želeni trgi:

Evropa

Svetovne reference:

/

 

Kontakt:

www.dobrateta.si

info@dobrateta.si

030 293 419

Ručigajeva cesta 34, 4000 Kranj

 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.