SBC MLADI ČLAN

Chilli wine d.o.o.

Matic Vizjak
PredstavnikMatic Vizjak


 

Opis podjetja:

Naši pridelki rastejo in dihajo čisto naravo. Na sončnem posestvu, v malem kraju Šmarje pri Jelšah, se nahaja naša kmetija VIZJAK, kjer vam izrekamo dobrodošlico že četrta generacija naprednih kmetov. Proizvajamo prehranske segmente višjega cenovnega razreda iz čebelarstva, čilija in vinarstva.

 

Prednosti podjetja:

Pokrivamo vedno širši prehranski spekter, ki trenutno sestoji iz 35ih različnih produktov, naš asortiman pa vseskozi hitro dopolnjujemo z novimi trendovskimi izdelki najvišje kakovosti.

Izziv podjetja:

Širjenje na tuje trge.

 

Panoge:

Prehrana in kmetijstvo

Obstoječi trgi:

Slovenija

Želeni trgi:

EU in ZDA

Svetovne reference:

Zlato in dve srebrni odličji na Great American wine competiotion in Finger Lakes New York za inovacijo v vinskem segmentu.

 

 

Kontakt:

www.kmetija-vizjak.si/

info@kmetija-vizjak.si

041 913 999

Zadrže 19, 3240 Šmarje pri Jelšah

 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.