SBC MLADI ČLAN

Briefd d.o.o.

Marin Vladović
PredstavnikMarin Vladović


Opis podjetja:

Briefd je dinamično IT podjetje z več desetletnimi izkušnjami v IT, digitalni in avtomobilski industriji. Razvijajo platformo AutoBrief - inteligentno rešitev za trgovanje, optimiziranje poslovanje in upravljanje z vozili. Njihovo poslanstvo je povečati donosnost in verodostojnost deležnikov vključenih v nabavno-prodajnih procesih motornih vozil.

Prednosti podjetja:

Z razvojem najsodobnejših tehnoloških rešitev, pomagajo ključnim igralcem v avtomobilski industriji olajšati njihovo delo, izboljšati njihovo poslovanje ter uporabniško izkušnjo za končnega kupca.
Prizadevajo si aktivno spremljanje in spodbujanje razvoja industrije v bližnji prihodnosti.
Ena platforma za vse delovne procese pri upravljanju z voznim parkom skozi digitalizacijo poslovnih procesov prodajno-nabavno-logistične verige.
Vključevanje in integracija eksternih podatkov in ponudnikov storitev (npr jamstev, financiranja, zavarovanj, upravnih storitev, oglaševanja) v en sistem.

Izziv podjetja:

Internacionalizacija poslovanja s prodorom in poslovnim razvojem na tujih trgih.

Pomoč pri skalabilnosti poslovanja.

 

Panoge:

Digitalizacija, Internacionalizacija poslovanja, Avtoprevozništvo, Finance, Mobilnost, Avtomobilska industrija

Obstoječi trgi:

Slovenija, Hrvaška

Želeni trgi:

EU, UK

Svetovne reference:

NLB Lease & Go, Motive Service, AMZS, SH trade, PSC Tim..

 

Kontakt:

www.autobrief.io

marin.vladovic@briefd.io

00386 40 454 611

Štukljeva 40, 1000 Ljubljana

 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.