POVŠE METAL D.O.O.

POVŠE METAL D.O.O.

Mitja Povše
PredstavnikMitja Povše

O podjetju

V podjetju Povše Metal d.o.o. se že več kot 30 let ukvarjajo s predelavo pločevin oziroma izdelavo zahtevnih izdelkov iz pločevin. Z najsodobnejšimi tehnologijami so na trgu poznani kot zanesljiv dobavitelj v vseh vejah industrije. Znanje, izkušnje in napredna tehnologija jim omogočajo razvoj in dobavo kakovostnih kompleksnih elementov za najzahtevnejše aplikacije. Kot podjetje so zavezani visokim standardom kakovosti, ki jih dosegajo z nenehnimi izboljšavami v delovanju in proizvodnji. Pridobljen imajo tudi certifikat sistema kakovosti ISO9001:2015 in certifikat ravnanja z okoljem ISO14001:2015.

Specializacije

Pametna specializacija:

Kovinski

Obstoječi trgi:

Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Nemčija, Avstrija, Švedska, Švica

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.