POLYCOM Škofja Loka d.o.o.

POLYCOM Škofja Loka d.o.o.

Iztok Stanonik
PredstavnikIztok Stanonik

O podjetju

Družinsko podjetje POLYCOM Škofja Loka d.o.o. z enim zaposlenim v letu 1985, je do danes zraslo v srednje veliko podjetje, ki ima več kot 280 zaposlenih in deluje na dveh lokacijah: Poljane in Črnomelj. Na začetku so imeli le dva stroja in so se ukvarjali z brizganjem najenostavnejših izdelkov, kot so: ročaji in pepelniki. Do danes se je število strojev povečalo na 97, izdelujejo pa kompleksne in zahtevne izdelke za avtomobilsko industrijo. Solastnika in ustanovitelja podjetja sta Iztok in Igor Stanonik. Polycom danes več kot 82 odstotkov svoje proizvodnje izvozi na tuje trge. Njihovi kupci so iz Evropske unije, Severne in Južne Amerike, z Japonske in Kitajske. Že več let se trudijo, da svojo prodajno mrežo širijo na različna področja in v različne države. Podjetje je v letu 2018 postavilo nov proizvodno poslovni objekt v gospodarski coni Dobje.

Specializacije

Pametna specializacija:

Razvoj in proizvodnja izdelkov, Elektro

Svetovne reference:

Audi, BMW, Volkswagen

Obstoječi trgi:

ZDA, Francija, Nemčija, Slovaška, Avstrija, Češka republika, Danska, Italija, Južna Koreja, Madžarska, Poljska, Romunija, Španija, Velika Britanija, Kitajska, Mehika, Belorusija

Želeni trgi:

Ex-Sovjetska zveza, JV Evropa

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.