PETEK TRANSPORT D.O.O.

PETEK TRANSPORT D.O.O.

Marjan Petek
PredstavnikMarjan Petek

O podjetju

Podjetje PETEK TRANSPORT d.o.o. je družinsko transportno-logistično podjetje. Na trgu so prisotni od leta 1992 in zaposlujejo preko 150 zaposlenih. Poslovnim partnerjem je na razpolago njihov lastni vozni park, ki šteje preko 100 tovornih vozil. Organizirajo fleksibilne, zanesljive in konkurenčne kamionske prevoze po celotni Evropi. Na trgu uspešno sodelujejo z inovativnimi logističnimi rešitvami in pomagajo pri razvoju pilotnih projektov. V podjetju se zavedajo, da je le tesen, dober in pošten odnos ključ do zadovoljstva njihovih strank, zato se vedno držijo njihovega zlatega pravila: »Skupaj z Vami do cilja.«

Specializacije

Svetovne reference:

Daimler, Hella, Mahle

Obstoječi trgi:

Francija, Hrvaška, Nemčija, Avstrija, Belgija, Danska, Italija, Nizozemska, Španija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.