OMAPLAST d.o.o.

OMAPLAST d.o.o.

Miha Omahen
PredstavnikMiha Omahen

O podjetju

Omaplast je vodilno podjetje na področju reciklaže odpadne plastike v Sloveniji. Začetki podjetja segajo v leto 1981, ko se je vse skupaj začelo v majhni podnajemniški delavnici s skromnimi kapacitetami. Podjetje deluje na dveh lokacijah skupno na 60.000 m2 površine s kapaciteto 60 ton predelane odpadne plastične embalaže dnevno. Specializirano je za reciklažo PE HD, PE LD in PP materialov. Letno predela 20.000 ton odpadne embalaže s tehnologijo, ki ne obremenjuje okolja. Dobra tehnološka opremljenost in znanje na področju reciklaže omogočajo zanesljivo distribucijo regranulatov po celi Evropi, saj Omaplast izvozi 98% celotne proizvodnje na tuje trge. 

Specializacije

Obstoječi trgi:

Slovenija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.