NIEROS METAL D.O.O.

NIEROS METAL D.O.O.

Denise Kramljak
PredstavnikDenise Kramljak

O podjetju

Podjetje NIEROS METAL d.o.o. je svetovni oblikovalec in proizvajalec visoko tehnoloških izdelkov iz nerjavečega jekla. Njihovo poslanstvo je razvoj in izdelava celovitih izdelkov, ki pokrivajo potrebe številnih industrijskih objektov na različnih področjih. Izdelujejo na primer: kontejnerje, vozičke, sanitarno opremo, bazene za hlajenje mleka in ostale tanke za toplotno obdelavo tekočin, transportne sisteme, pralnice za pranje procesne embalaže, … Podjetje je izredno fleksibilno glede potreb na trgu, zato poslovnim partnerjem uspešno pomagajo tudi pri izpolnjevanju potrebnih standardov kakovosti in prispevku k optimizaciji stroškov. Rešitve podjetja NIEROS METAL so prisotne po vsem svetu v več kot 30 državah po vsem svetu. Začeli so kot majhen lokalni obrat leta 1773, sedaj so zrasli v globalnega ponudnika, ki je vedno v skladu z industrijskimi trendi. Z mislijo na družbo in okolje nadaljujejo delo v smeri njihove vizije.  

Specializacije

Pametna specializacija:

Stroji, Podporna industrijska oprema

Obstoječi trgi:

Ruska federacija, ZDA, Bosna in Hercegovina, Francija, Hrvaška, Avstralija, Avstrija, Belgija, Estonija, Italija, Izrael, Madžarska, Nizozemska, Poljska, Romunija, Švica, Turčija, Velika Britanija, ZAE, Srbija, Jordanija, Ukrajina, Indija, Kanada, Savdska Arabija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.