KLS LJUBNO D.O.O.

KLS LJUBNO D.O.O.

Bogomir Strašek
PredstavnikBogomir Strašek

O podjetju

Začetki podjetja KLS LJUBNO D.O.O. segajo v leto 1972. Leta 1978 začnejo s proizvodnjo obročev za zobate obroče. V letih med 1990 in 1993 so imeli nekaj krize, potem pa leta 1993 več kot uspešno začeli s proizvodnjo zobatih obročev za vztrajnike PSA. To jim ponovno dalo zagon in podjetje se je iz leta v leto širilo tudi na tuje trge. Njihovi izdelki so vgrajeni v motorje 28 proizvajalcev avtomobilov. Ernst&Young jim podeli priznanje za najboljše družinsko podjetje v Sloveniji za leto 2017. Izdelanih imajo 100 milijonov kosov. Njihov tržni delež je 15 % globalno in 60 % v Evropi.

Specializacije

Pametna specializacija:

Razvoj in proizvodnja izdelkov

Obstoječi trgi:

Francija, Nemčija, Slovaška, Avstrija, Japonska, Madžarska, Španija, Švica, Turčija, Velika Britanija, Srbija, Indija, Kanada, Kitajska, Mehika

Želeni trgi:

Južna Amerika, Severna Amerika, Rusija, Vzhodna Azija, Srednja Amerika

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.