GABRIJEL ALUMINIUM D.O.O.

GABRIJEL ALUMINIUM D.O.O.

Andrej Gabrijel
PredstavnikAndrej Gabrijel

O podjetju

Podjetje Gabrijel Aluminium d.o.o. je globalno usmerjeno podjetje z uspešno tradicijo že od leta 1964. Ponujajo zelo širok nabor izdelave visokokakovostnih aluminijastih izdelkov. Izdelujejo tako tehnične kot dekorativne komponente po specifikacijah njihovih kupcev. Z bogatimi izkušnjami in inovativnim pristopom kupcem pomagajo pri razvoju aluminijastih komponent in jim ponujajo celovito rešitev »od ideje do dostave izdelkov preverjene kakovosti«. Poslovno kulturo gradijo na medsebojnem zaupanju in timskem delu vseh zaposlenih. Znanje, izkušnje in samoiniciativnost zaposlenih so njihova moč in konkurenčna prednost. Več kot 50-letna tradicija podjetja s stalno rastjo, ki vključuje preko 1500 zadovoljnih naročnikov, jim daje motivacijo in zagon za nadaljnji razvoj podjetja. Njihova vizija je postati sinonim vrhunske kakovosti in inovativnosti na področju obdelave aluminijastih komponent v Evropi.  

Specializacije

Pametna specializacija:

Razvoj in proizvodnja izdelkov, Kovinski, Oprema in izdelki

Obstoječi trgi:

Nemčija, Avstrija, Belgija, Madžarska, Poljska, Španija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.