ELEKTRONIKA BORAK d.o.o.

ELEKTRONIKA BORAK d.o.o.

Boris Borak
PredstavnikBoris Borak

O podjetju

E-Borak Systems je blagovna znamka podjetja Elektronika Borak d.o.o.  v družinski lasti, s sedežem na Ptuju. V podjetju imajo več kot 28-letne izkušnje na področjih avtomatizacije, strojegradnje, dvižne in transportne tehnike ter z napravami za ergonomijo in humanizacijo. Izvajajo tudi elektroinštalacijska in montažna dela v Sloveniji in tujini. V Elektroniki Borak in hčerinskih podjetjih je že okoli 240 zaposlenih. Podjetje še vedno trajno raste, tako po številu zaposlenih kot po programu storitev. V letu 2018 so proizvodnjo prestavili v nove prostore v Lenartu pri Slovenskih Goricah, kjer imajo na voljo več kot 10.000 m2 uporabnih površin in lastno strojno delavnico.

Specializacije

Pametna specializacija:

Razvoj in proizvodnja izdelkov, Robotika, Avtomatizacija in IT podpora

Obstoječi trgi:

Francija, Hrvaška, Nemčija, Avstrija

Želeni trgi:

Francija, Hrvaška, Nemčija, Avstrija

Drugi odlični podjetniki SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.