ELEKTRONIKA BORAK d.o.o.

ELEKTRONIKA BORAK d.o.o.

Boris Borak
PredstavnikBoris Borak

O podjetju

E-Borak Systems je blagovna znamka podjetja Elektronika Borak d.o.o.  v družinski lasti, s sedežem na Ptuju. V podjetju imajo več kot 28-letne izkušnje na področjih avtomatizacije, strojegradnje, dvižne in transportne tehnike ter z napravami za ergonomijo in humanizacijo. Izvajajo tudi elektroinštalacijska in montažna dela v Sloveniji in tujini. V Elektroniki Borak in hčerinskih podjetjih je že okoli 240 zaposlenih. Podjetje še vedno trajno raste, tako po številu zaposlenih kot po programu storitev. V letu 2018 so proizvodnjo prestavili v nove prostore v Lenartu pri Slovenskih Goricah, kjer imajo na voljo več kot 10.000 m2 uporabnih površin in lastno strojno delavnico.

Specializacije

Pametna specializacija:

Razvoj in proizvodnja izdelkov, Robotika, Avtomatizacija in IT podpora

Obstoječi trgi:

Francija, Hrvaška, Nemčija, Avstrija

Želeni trgi:

Zahodna Evropa, Ex-Sovjetska zveza, Vzhodna Evropa

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.