BOS GRUBAR D.O.O.

BOS GRUBAR D.O.O.

Stanislav Grubar
PredstavnikStanislav Grubar

O podjetju

Podjetje Bos Grubar d.o.o. svojo dejavnost usmerja na področje izdelave orodji, naprav in linij za potrebe naših kupcev, s specialnimi potrebami, ter za področje izdelave raznih kovinskih in plastičnih proizvodov v manjših ali večjih serijah. Dejavnosti podjetja BOS GRUBAR d.o.o. so razdeljena na tri različna področja, in sicer: strojegradnja, proizvodnja kovinskih proizvodov in orodij ter storitve. Usmerjenost v nenehno izboljšanje kakovosti proizvodov in storitev oz. sistema kakovosti ter nenehno preverjanje rezultatov sta glavni izhodišči politike podjetja. Z njima dolgoročno zagotavljajo izpolnjevanje zahtev in večajo zadovoljstvo kupcev. Z jeklenim znanjem do uspeha.

Specializacije

Pametna specializacija:

Razvoj in proizvodnja izdelkov, Orodja

Obstoječi trgi:

Hrvaška, Nemčija, Grčija, Srbija

Želeni trgi:

JV Evropa, EU

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.