Novice o članih Deli stran

Zlata rešitev za slovensko zdravstvo

11. 10. 2021

Zlata rešitev za slovensko zdravstvo

Stroka produkt je med najboljšimi inovatorji na Koroškem. Tako je pred dnevi odločila GZS Koroška gospodarska zbornica, ki je članu SBC podelila zlato priznanje za analitično rešitev PracticeMED. Ta vodstvom zdravstvenih zavodov pomaga upravljati in načrtovati aktivnosti strokovnega osebja.

PracticeMED je analitično podprta platforma za podporo in upravljanje virov v zdravstvenih zavodih, ki s pomočjo informacijske tehnologije počne tri izjemno uporabne stvari:
- pripomore k boljšemu upravljanju in načrtovanju aktivnosti strokovnega osebja ter ostalih virov (delovišča, operacijske sobe, ambulante);
- poskrbi za učinkovito podporo procesa celovite obravnave pacienta in njegove varnosti ter kakovosti oskrbe;
- nudi takojšen vpogled v poslovanje zdravstvenih zavodov in omogoča hitro ukrepanje v primeru morebitnih odstopanj.

Platforma zajema štiri področja organizacije dela v oddelkih zdravstvenih zavodov:
- Načrtovanje aktivnosti,
- podporo vsakodnevnim procesom dela na podlagi priprave razporedov,
- predajo službe in prenos informacij med strokovnjaki ter
- analitični sistem za podporo odločanju.

 V imenu Skupine stroka.si je nagrado prevzel član SBC, direktor in lastnik Sandi Markon. Za skupino Stroka je letošnje priznanje ponovitev lanskega uspeha, ko si je zlato priznanje prislužila njihov platforma FARSIGHT. To so razvili z namenom, da zaposlenim v organizacijah, ki se soočajo z izzivi terenskega dela - zlasti civilni zaščiti, zdravstvenim in komunalnim delavce, reševalcem - omogočijo optimalno delovno uspešnost na terenu.

Čestitamo!

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.