Novice o dogodkih Deli stran

Zgodbe slovenskih podjetnic: ustanoviteljica podjetja za nevroznanost

10. 09. 2021

Zgodbe slovenskih podjetnic: ustanoviteljica podjetja za nevroznanost

S kakšnimi izzivi se srečujejo slovenske podjetnice in direktorice po svetu in doma? Kako te izzive premagujejo? 

V seriji izjemno zanimivih webinarjev, ki jih organizira mreža Slovenian Global Business Network, lahko o tem izvemo iz prve roke. O izkušnjah in izzivih govorijo uspešne poslovne ženske, Slovenke, ki zasedajo pomembne položaje v poslovnem svetu. Tokratna gostja bo mlada podjetnica Rhea Klanšek, ustanoviteljica ameriškega podjetja, ki se ukvarja z nevroznanostjo.

Prisluhnili ji bomo lahko v torek, 14. septembra, ob 17. uri po slovenskem času na spletni povezavi Zoom.

Rhea Klanšek je rojena v Sloveniji, odraščala je v ZDA, trenutno živi v Sloveniji. Je ustanoviteljica Neuro Bootcampa in podjetja Neuro Dynamix. Rhea je tudi štipendistka ASEF-a in bodoča raziskovalka na ameriški univerzi v Wyomingu. Njeno področje so biomedicinski signali, senzorna fuzija in navidezna resničnost.

Pogovor z Rheo bo potekal v torek, 14. septembra ob 17. uri na spletni povezavi Zoom, kjer se lahko tudi registirate za udeležbo na dogodku.

 

Tema pogovora: Prehod iz akademskega v podjetniški svet – nevroznanost: Kako prenesti inovacije iz laboratorija v resničnost?

Z Rheo se bo pogovarjala Mateja Perovšek Ciuchini, izvršna direktorica mreže Slovenian Global Business Network (SGBN). S sogovornico bosta razpravljali:
- o poglavitnih izzivih pri prehodu iz akademskega sveta v podjetništvo na področju nevzoznanosti,
- o tem, kako čim prej ponotranjiti podjetniško miselnost, 
- o Rheinih izkušnjah in spoznanjih pri združevanju znanosti, umetnosti in posla ter
- o okolju, ki spodbuja inovacije.

 

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.