Novice o dogodkih Deli stran

Vrhunski logist odpira nov center na strateški lokaciji

11. 06. 2021

Vrhunski logist odpira nov center na strateški lokaciji

Podjetje RCM, ponudnik celovitih logističnih storitev in storitev carinskega skladiščenja, v prihodnjih dneh odpira nov, sodoben skladiščno-carinski center.

Na Kozini bodo 19. junija odprli logistično-carinsko središče z ločenim carinskim in necarinskim skladiščnim prostorom. Na 20 tisoč kvadratnih metrih bodo v zaprtih in na odprtih površinah ponujali storitve carinskega skladiščenja, manipulacije carinskega blaga in sproščanje carinskih pošiljk v prosti promet.

Odprtje skladiščno-carinskega centra v obrtno-industrijski coni Hrpelje-Kozina bo v soboto, 19. junija.

Sodoben center podjetja RCM (član SBC) bo na zaprto-odprtih površinah ponujal vse storitve, povezane s skladiščenjem in manipulacijo carinskega blaga pod carinskim nadzorom in tudi sproščanje carinskih pošiljk v prosti promet.

"V necarinskem delu skladišča in na zunanjih površinah centra RCM ponuja skladiščenje in manipulacijo vseh vrst necarinskega blaga," nam je razložil član uprave podjetja Dejan Sušnik. Poleg tega v centru ponujajo tudi najem parkirnih mest za tovorna vozila.
     

O podjetju RCM

Podjetje RCM je vrhunski specialist za carinsko in davčno svetovanje. So imetniki carinskih dovoljenj, ki v okviru davčnega in carinskega zastopanja nudijo možnost odloga plačila carinskih in davčnih dajatev ob uvozu. Pomagajo vam razbremeniti denarni tok in likvidna sredstva preusmeriti v investicije.

Poslujejo vse leto, 24 ur dnevno, 7 dni v tednu. Poleg poslovne enote Hrpelje-Kozina imajo druge poslovne enote v strateški bližini Luke Koper in letališča Jožeta Pučnika Ljubljana .RCM se s svojimi poslovnimi enotami prav tako nahaja na meji s Hrvaško, na Obrežju in Gruškovju, prav tako v Novem mestu. S tem imajo dostop do glavnih cest, avtocest in pristanišč, tako da poskrbijo za popoln prehod za dobavo in distribucijo, s tem pa optimalno podporo za časovno občutljive pošiljke.

 


Kontakt centra RCM na Kozini-Hrpeljah

RCM d.o.o., PE Kozina
Vodja poslovne enote: Matjaž Barut
+386 30 640 663

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.