Izbrani nasveti Novice o članih Deli stran

Vabljeni na Gea top talk: Emil Tedeschi, Atlantic Grupa

16. 02. 2021

Vabljeni na Gea top talk: Emil Tedeschi, Atlantic Grupa

GEA Colege v sredo, 24. februarja, ob 17. uri organizira online dogodek, ki je zanimiv za člane SBC. Gea top talk bo v pogovornem formatu gostil Emila Tedeschija, predsednika uprave in večinskega lastnika Atlantic Grupe. Vabljeni k udeležbi. 

Gea top talk so pogovori z uspešnimi voditeljicami in voditelji ter izjemnimi posameznicami in posamezniki, ki skozi pogovor vodijo po svoji karierni poti, razkrijejo skrivnosti premagovanja izzivov in delijo poglede na aktualnosti iz sveta podjetništva, voditeljstva ali drugih družbenih sfer. Tokratni Gea top talk bo izredno poseben, saj je Emila Tedeschija zaradi njegovih obveznosti izredno težko dobiti za pogovor, pravijo na GEA College.

- Tedeschi je predsednik uprave in večinski lastnik Atlantic Grupe ter podpredsednik košarkarskega kluba Cedevita Ljubljana. - Je velik ljubitelj glasbe, enkrat tedensko tudi voditelj radijske oddaje in navdušen športnik.

- Pred tridesetimi leti je ustanovil podjetje, ki danes zaposluje preko 5300 ljudi.

- V Sloveniji smo ga podrobneje spoznali leta 2010, ko je Atlantic Grupa prevzela Drogo Kolinsko.

- Sredi leta 2019 je širšo javnost presenetil z združitvijo ljubljanskega in zagrebškega košarkarskega kluba v KK Cedevita Olimpija Ljubljana. Je vizionar, ki trdi, da v poslu in športu ni nič nemogoče.

Obeta se izjemnih 90 minut, obljubljajo v GEA College. Pogovor bosta v živo vodila mag. Katja Kraškovic, predsednica uprave GEA College, in mag. Žiga Peljko, predsednik nadzornega sveta GEA College in predavatelj na GEA College.

Več o dogodku lahko preberete in se nanj prijavite na tej povezavi.

 

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.