Izbrani nasveti Deli stran

(vabilo na dogodek) Kaj se po brexitu spreminja pri poslovanju z Veliko Britanijo?

03. 02. 2021

(vabilo na dogodek) Kaj se po brexitu spreminja pri poslovanju z Veliko Britanijo?

Britansko-slovenska gospodarska zbornica člane SBC vabi na dogodek Tea with Reason, ki bo 11. februarja 2021, ob 9.30 uri. Na dogodku bodo eksperti za poslovanje med Združenim kraljestvom (ZK) in EU predstavili vse bistvene informacije o novostih in zahtevah za podjetja pri poslovanju z ZK. Eksperti bodo odgovarjali tudi na vaša konkretna vprašanja.

Po odhodu Združenega kraljestva iz enotnega trga EU in carinske unije se za slovenske uvoznike in izvoznike, ki poslujejo z Otokom, spreminjajo pravila poslovanja. Poslovna razmerja po novem, določa sporazum med ZK in EU, ki velja od 1. januarja letos. Dokument je obsežen in zelo podroben, zato so za podjetja-izvoznike, ki poslujejo z ZK, dodatne informacije zelo dobrodošle. Razrešujejo namreč dileme in negotovosti, ki neposredno vplivajo na poslovanje.

Britansko-slovenska gospodarska zbornica (BSCC) člane SBC vabi na dogodek Tea with Reason, ki bo 11. februarja 2021, ob 9.30 uri. Na dogodku bodo eksperti za poslovanje med ZK in EU predstavili vse bistvene informacije o novostih in zahtevah za podjetja pri poslovanju z ZK. Eksperti bodo odgovarjali tudi na vaša konkretna vprašanja.

Povezava do dogodka na spletni strani Britansko-slovenske gospodarske zbornice (BSCC).

Na dogodek se lahko prijavite na tej povezavi.

Ob registraciji lahko zastavite tudi vaša vprašanja, na katera vam bodo odgovorili eksperti BSCC.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

 

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.