Novice o članih Deli stran

V roke člana SBC še drugo izjemno priznanje v zadnjih dneh

15. 11. 2021

V roke člana SBC še drugo izjemno priznanje v zadnjih dneh

Podjetje XLAB v zadnjih dneh žanje eno nagrado za drugo. Potem ko so minuli teden prejeli priznanje za Delovo podjetniško zvezdo leta 2021, je v njihove roke romala tudi prepoznavna globalna nagrada Red Dot. To podeljujejo za izjemne oblikovalske dosežke, ki združujejo izvrstno obliko z visoko kakovostjo.

Nagrada Red Dot velja za prestižno priznanje z dolgoletno tradicijo. Podeljujejo jo od leta 1955 naprej, med prejemniki v minulih letih pa so bila svetovno znana podjetja. Med drugim Apple, Adidas, Siemens, BMW …

Njim ob bok se s prejemom nagrade Red Dot po novem uvršča član SBC, podjetje XLAB, ki si je priznanje prislužil s programsko opremo za oddaljeni dostop ISL Online. Rešitev omogoča dostopanje na daljavo na računalnikih in mobilnih napravah, tehnično podporo in nadzor nad strojno opremo na kateri koli lokaciji. Uporabnikom zagotavlja dostopanje do službenih naprav od doma in z drugih lokacij.

S čim so prepričali?

»Uporabniški vmesnik izstopa po jasni in razumljivi navigaciji in strukturiranem oblikovanju, omogoča intuitiven dostop. Je uporabnikom prijazen in omogoča dostopanje do oddaljenih naprav, njihovo učinkovito upravljanje in uporabo kamer«, so o rešitvi XLAB zapisali pri žiriji Red Dot.

Čestitamo za prejeto nagrado!

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.