Novice o članih Deli stran

Tih, vzdržljiv, ekološko prijazen. Tak vodni pogon so razvili pri članu SBC.

25. 11. 2021

Tih, vzdržljiv, ekološko prijazen. Tak vodni pogon so razvili pri članu SBC.

Na Metstrade Showu, največjem svetovnem sejmu pomorske opreme, materialov in navtičnih sistemov, je skoraj 1300 razstavljalcev iz 48 držav predstavilo svoje dosežke in inovacije. Med njimi tudi podjetje Podkrižnik, ki v zadnjih mesecih prejema pohvale za svojo tehnično rešitev e'dyn. Tokrat so predstavili električno gnani produkt e'dyn 2035, ki ima ničelne izpuste, je tih, lahek in zmore do 25 kilovatov moči. 


 

Član SBC z motorjem e'dyn 2035 postavlja nove standarde v navtični industriji. Zanesljivost, moč, vzdržljivost in prvovrstna kakovost. S takšnimi besedami opisujejo inovacijo, ki so jo razvili pri Podkrižniku.

Metstrade v navtičnem svetu velja za sejem vseh sejmov. Na njem razstavljalci vsako leto predstavijo svoje dosežke, inovacije in nove rešitve. Sredi novembra letos se jih je v Amsterdamu zbralo skoraj 1300. Razstavljalci so prišli iz 48 držav. 

Tih, vzdržljiv, ekološko prijazen

Podkrižnik je predstavil izboljšan električni motor za čolne e'dyn 2035, ki zmore do 25 kilovatov moči. E'dyn je izdelek prihodnosti, saj dosega ničelne izpuste, je tih in ima nizke vibracije. Njegova sestava je preprosta, z manj osnovnimi deli, kar pomeni manj možnosti okvar. V primerjavi s konkurenco je e'dyn 2035 izjemno lahek. Prihodnje leto bo na voljo v različnih barvah.

V Amsterdamu se je sicer zvrstila vrsta zanimivih dogodkov. Med drugim Superyacht Forum Live, kjer so udeleženci spoznali projekt Superyacht 2030. Superyacht Forum Live stremi h krepitvi trajnostnega razvoja, obnovljive energije in oblikovanju kriterijev za prihodnjo generacijo lastnikov superjaht.

Na fotografiji: Amsterdam (fotografija je simbolična, vir: Canva)

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.