Novice o dogodkih Deli stran

Svet v 2022 - Slovenija je prihodnost: Najboljši podjetnik za najboljšo Slovenijo

02. 11. 2021

Svet v 2022 - Slovenija je prihodnost: Najboljši podjetnik za najboljšo Slovenijo

SBC – Klub slovenskih podjetnikov z medijsko hišo The Economist marca prihodnje leto organizira poslovno konferenco Slovenija je prihodnost: Najboljši podjetnik za najboljšo Slovenijo.

Dogodek, ki je namenjen članicam in članom SBC, bo edinstven v več pogledih. Konferenca bo na enem mestu zbrala odlične goste. Kot aktivni udeleženci bodo na konferenci sodelovali prodorni tuji in slovenski podjetniki ter lucidni tuji in domači intelektualci, premišljevalci sveta, ki bodo vsak na svoj način prispevali k vsebinsko bogatemu programu.

Namen poslovne konference Slovenija je prihodnost: Najboljši podjetnik za najboljšo Slovenijo je predstaviti Slovenijo kot prostor prihodnosti, v katerem živijo ustvarjalni posamezniki, podjetniki in vsi drugi, ki spoštujejo svoje življenjsko okolje, sobivajo z naravo in doma, v Sloveniji, razvijajo rešitve z visoko dodano vrednostjo, ki navdušujejo po vsem svetu.

Podjetnik je človek prihodnosti

Posebno mesto na konferenci bodo imeli odlični podjetniki. Podjetnice in podjetniki so v zahodnem svetu gonilo napredka, razvoja in blaginje. Njihov vpliv na gospodarstvo in na družbo sta izjemna. V spremenjenih razmerah, kakršnim smo priča v zadnjih dveh letih, se vloga podjetnikov dodatno krepi. Podjetnik je človek prihodnosti.

O vlogi in odgovornosti podjetnic in podjetnikov bodo razmišljali gostje, vrhunski tuji podjetniki,  na panelu Podjetnik prihodnosti, ki bo potekal skozi moderirano razpravo. 

Gala večerja

Z nami bodo tudi drugi pomembni odločevalci: vrhunski gospodarstveniki, intelektualci, tuji veleposlaniki in drugi, ki imajo vidno vlogo v današnji družbi in hitro spreminjajočem se okolju. Z nami bo tudi slavnostni govornik, gospod Borut Pahor, predsednik republike.

Na predvečer konference pripravljamo poseben gala dogodek za članice in člane SBC, o katerem vam bomo, tako kot o poslovni konferenci, pravočasno posredovali vse potrebne informacije.

Bliža se prvovrsten poslovno-družabni dogodek za članice in člane SBC, ki bo povezoval, informiral in navdihoval. Ne zamudite ga! 

Poslovna konferenca SBC in medijske hiše The Economist: 
Slovenija je prihodnost: Najboljši podjetnik za najboljšo Slovenijo.


KJE: Brdo pri Kranju
KDAJ: marec 2022 
KDO: vrhunski podjetniki, intelektualci in drugi, ki imajo vidno vlogo v današnji družbi
ZA KOGA: za članice in člane SBC - Kluba slovenskih podjetnikov

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.