Novice o članih Deli stran

Ste organizator porok in dogodkov? Ne zamudite tega srečanja!

24. 06. 2021

Ste organizator porok in dogodkov? Ne zamudite tega srečanja!

Podjetje Petre šotori – hale d. o. o. v teh dneh praznuje 30-letnico delovanja.

Specialist za skladiščne hale in eden največjih ponudnikov skladiščnih in prireditvenih prostorov, odrov in ostalih komponent za izvedbo dogodkov 2. in 3. julija na Vranskem organizira dan odprtih vrat za obiskovalce.

Podjetje Petre šotori-hale d.o.o. se lahko pohvali s številnimi certifikati kakovosti. Njihovi skladiščni šotori so v celoti slovenski proizvod. Uspešno 30-letno delovanje bodo v podjetju zaokrožili s praznovanjem na dnevu odprtih vrat, ki bo v petek, 2. julija, in soboto, 3. julija, potekal na Vranskem, na lokaciji »Pod zvezdami« na naslovu Čeplje 11.

V petek, 2. julija, bodo dan začeli ob 9. uri s press koktajlom, sledilo bo druženje s poslovnimi partnerji in možnost ogleda podjetja (med 10. in 18. uro). V soboto, 3. julija, pa bo dan namenjen poročnim parom, organizatorjem porok in dogodkov. Skupne predstavitve lokacije in poročne ponudbe bodo za obiskovalce ob 10., 13. in 16. uri.

Na dan odprtih vrat ste prijazno vabljeni vsi, ki vas dogodek zanima. Dogovorite se lahko tudi za individualne razgovore v času med 9. in 18. uro. Za obiskovalce pa bodo pri podjetju Petre šotori – hale organizirali tudi nagradno igro, kjer bo glavna nagrada brezplačen najem prostora pod zvezdami.

Na dogodek se lahko prijavite in udeležbo rezervirate na: info@petre.si

 

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.