Širimo ekipo - iščemo nove sodelavce in sodelavke

24. 08. 2021

Širimo ekipo - iščemo nove sodelavce in sodelavke

Slovenian Business Club širi ekipo. V marketinško in PR ekipo vabimo ustvarjalne, dinamične in zagnane posameznike in posameznice, ki se spoznajo na socialna omrežja in digitalne platforme, ustvarjajo multimedijske vsebine, specialiste/specialistke za odnose z javnostmi in marketing, pisce besedil (novinarje/novinarke).

Prijave sprejemamo do 15. septembra. 

Slovenian Business Club v svojo marketinško in PR ekipo vabi ustvarjalne, dinamične in zagnane posameznike in posameznice.

Če se spoznaš na socialna omrežja, digitalne platforme, si snovalec/snovalka multimedijskih vsebin, multimedijski producent/producentka,  specialist/specialistka za odnose z javnostmi,  marketing ali novinar/novinarka, te vabimo k sodelovanju.

Nudimo kreativno okolje, prilagodljiv delovni čas, dobro plačilo in različne možnosti zaposlitve.

Napiši nekaj o sebi, svojem dosedanjem delu in ustvarjanju ter nam predstavitev pošlji na info@sbc.si.

Prijave sprejemamo do 15. septembra 2021.

Povabili te bomo na pogovor in našli skupno pot sodelovanja.

Pridruži se ustvarjalni ekipi, ki sodeluje z najuspešnejšimi slovenskimi podjetniki in podjetnicami.

 

Menite da je članek koristen?

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.