Novice o dogodkih Novice o članih Deli stran

SBC seja upravnega odbora v bolj sproščenem okolju

18. 05. 2022

SBC seja upravnega odbora v bolj sproščenem okolju

26. seja upravnega odbora SBC je tokrat potekala nekoliko drugače - daleč stran od mestnega vrveža in hrupnega vsakdana, pri SBC članu Andreju Repšetu, Armat projekt d.o.o. Če smo čisto natančni, med dolenjskimi griči in vinogradi, v njegovi zidanici.

Člani UO in ekipa SBC je ta čas združila prijetno s koristnim. Ob vrhunski kulinarični pogostitvi, in kot se za zidanico spodobi, ob kozarčku žlahtne kapljice, se je druženje in pogovor preusmeril tudi na bolj lahkotnejše teme, ki so jih spremljali smeh in dobra volja.

Ob tej priložnosti bi se našemu dragemu članu Andreju Repšetu še enkrat toplo zahvalili za njegovo gostoljubje. Vsi se strinjamo, da takšno druženje lahko postane vsakoletna stalnica.

SBC – Klub slovenskih podjetnikov krepi svoje članstvo

In čeprav je seja potekala v sproščenem okolju in prešernem razpoloženju, so se člani UO dotaknili tudi resnejših tem, med njimi tudi sprejetja novih članov.

Upravni odbor SBC je tako potrdil nove člane Kluba slovenskih podjetnikov, in sicer:

 

V zadnjem mesecu je bilo v SBC sprejetih 16 prodornih slovenskih podjetij, skupno pa ima klub danes že dobrih 300 članov. Čestitke in dobrodošli!

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.