SBC Lounge

Dobrodošli

Dobrodošli v SBC Lounge – klubski prostor samo za člane


SBC Lounge je oaza sredi mesta, ki vas popelje v prijeten ambient, kjer se lahko člani družite, mrežite, uživate v mirni pijači, namenite čas delovnim opravilom, ali pa vam služi kot vmesna postaja med sestanki in popoldanskimi obveznostmi.

SBC Lounge na Dunajski 119 v Ljubljani lahko obiščete vsak dan od ponedeljka do petka, parkirišče je zagotovljeno po 17. uri. Za obisk je potrebna predhodna najava prek SBCA mobilne aplikacije, v modulu Lounge, e-pošte na lounge@sbc.si ali telefonske številke 030 315 000.

Po vzoru loungeov na letališčih si tudi tu lahko člani brezplačno postrežete s toplimi in hladnimi napitki, belim & rdečim vinom in penino, v Cognac Loungeu pa z najljubšimi pijačami članov.

Člani SBC imate brezplačno na voljo tudi okroglo sejno sobo in sestankovalnico. Prostori so opremljeni z vrhunskimi zasloni, omogočajo pa tudi povezavo prek videokonferenčnega klica.

Glavni klubski prostor, SBC Lounge, lahko najamete tudi za posebne dogodke, praznovanja ali predstavitve (tako člani kot ostali). Za rezervacijo pošljite povpraševanje prek SBCA mobilne aplikacije ali prek e-pošte lounge@sbc.si.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano