Novice o dogodkih Deli stran

SBC ima novo vizualno podobo

13. 10. 2021

SBC ima novo vizualno podobo

Nova celostna grafična podoba SBC - Kluba slovenskih podjetnikov je del širše prenove delovanja združenja vrhunskih slovenskih podjetnikov. Ta je začrtana v programu 2.0, s katerim je skupščina kluba Joca Pečečnika izvolila za predsednika kluba. Joc Pečečnik bo vizijo SBC predstavil na srečanju s predstavniki medijev v četrtek, 14. oktobra. 

SBC – Klub slovenskih podjetnikov se slovenski podjetniški in splošni javnosti odslej predstavlja z novo celostno grafično podobo. Srce nove podobe je cvet z dvanajstimi listi, ki predstavljajo 12 slovenskih regij.  V teh regijah delujejo uspešne podjetnice in podjetniki, ustvarjalke in ustvarjalci prodornih podjetniških zgodb, zaposlovalke in zaposlovalci, ki omogočajo delo, ustvarjanje in blaginjo širše skupnosti. 

Vsem naštetim je namenjen tudi program 2.0, s katerim je bil Joc Pečečnik izvoljen za novega predsednika SBC. Program je ambiciozen in usmerjen v ozavaščanje o pomenu podjetništva za družbo, blaginjo, visok življenjski standard in grajenje ustvarjalnega prostora, v katerem se lahko zaposleni, mladi podjetniki in vsi ostali uresničujejo in vanj prispevajo. Pomemben poudarek programa 2.0 je tudi internacionalizacija in povezavanje SBC - Kluba slovenskih podjetnikov s sorodnimi klub po svetu. Eno izmed osrednjih vlog ima tudi nacionalen projekt humanitarstva. 

Več o programu 2.0 bo predsednik SBC Joc Pečečnik povedal na srečanju s predstavniki medijev v prenovljenih prostorih kluba v četrtek, 14. oktobra, kjer bo predstavil tudi okrepljeno ekipo kluba in vizijo delovanja. 

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.