Napovednik Deli stran

Prihaja mednarodni logistični kongres: vse najboljše prakse in rešitve na enem mestu

07. 09. 2021

Prihaja mednarodni logistični kongres: vse najboljše prakse in rešitve na enem mestu

Letošnji 8. Mednarodni Logistični kongres – oskrbovalne verige v znanosti in praksi / EUROLOG 2021 bo potekal od 15. do 17. septembra 2021 v Thermani Laško. Dogodek bo na enem mestu zbral različne deležnike s področja logistike, prevozništva, proizvodnih podjetij, ponudnikov informacijskih in tehnoloških rešitev.

Kongres bo ponudil prikaz najboljših praks in rešitev domačih in tujih podjetij. Obenem je tudi izvrstna priložnost za mreženje in poslovno povezovanje. Člani SBC lahko ob prijavi izkoristijo ugodnejšo kotizacijo.

Kongres organizirata Slovensko logistično združenje (SLZ) in Evropsko logistično združenje (ELA). Kongres z aktualnimi temami nagovarja odločevalce v podjetjih - lastnike, direktorje in vodje, ki so zadolženi za tehnološko modernizacijo, digitalizacijo in v tej povezavi tudi poslovno transformacijo.

Številne priložnosti za mreženje in povezovanje

Udeleženci prihajajo iz logističnih, prevozniških, proizvodnih podjetij, ponudnikov informacijskih in tehnoloških rešitev, šolstva in državnih organov. Široka zastopanost je izvrstna priložnost za še več povezovanja, mreženja in spoznavanja dobrih praks, ne samo s področja logistike, ampak tudi področja, ki ga pokrivajo stranke logistov, poudarjajo organizatorji.

Najboljše prakse in rešitve na enem mestu

»Kongres ostaja zvest svojemu poslanstvu - deliti z vami najboljše prakse in rešitve, ki jih lahko prenesete v vaše okolje in s tem povečate učinkovitost in konkurenčnost podjetja,« navajajo organizatorji.

Na kongresu boste lahko med drugim prisluhnili naslednjim konkretnim primerom iz domače in tuje prakse, med katerimi bodo tudi predstavitve več članov SBC: 

  • Uvedba transportno logističnih sistemov, sistemov za optimizacijo transporta in transportno-logističnih platform,
  • uvedba avtonomnih vozil,
  • uvedba umetne inteligence in strojnega učenja, avtomatizacije, robotizacije in drugih rešitev s področja Industrije 4.0 ter
  • uvedba sprememb v poslovanju zaradi uvedbe eCMR (sistem sodelovanja med pošiljatelji, prevozniki in naslovniki) in eFTI (elektronske informacije o prevozu tovora).

Celoten program dogodka si lahko ogledate na tej povezavi. 

 

Popust za člane SBC

Člani Združenja za informatiko in telekomunikacije (ZIT) in IKT horizontalne mreže kot podpornik Logističnega kongresa imajo ob prijavi 10 % popust s promocijsko kodo LOGIKT. Prav tako imajo popust člani SBC - Kluba slovenskih podjetnikov. Spletni prijavni obrazec najdete na tej povezavi. Pri prijavi vpišite zgornjo kodo.

Kotizacija vključuje udeležbo na kongresu, dostop do e-gradiva, okrepčila med odmori in kosilo: 
1. dan kongresa, kosilo, večerno druženje
2. dan kongresa ter kosilo
3. dan kongresa, prigrizek

Strokovna ekskurzija, ki bo potekala 3. dan, je za udeležence brezplačna.

Za vse podrobnejše informacije o programu in namestitvah obiščite povezavo logističnega kongresa. 

 

 

 

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.