Novice o dogodkih Deli stran

Odštevamo ... le še nekaj dni do novega SBC Lounga in nove celostne podobe SBC

07. 10. 2021

Odštevamo ... le še nekaj dni do novega SBC Lounga in nove celostne podobe SBC

SBC – Klub slovenskih podjetnikov bo v prihodnjih dneh predstavil nov klubski prostor SBC Lounge in novo celostno podobo.

SBC Lounge bo prijeten ambient na sedežu kluba, v katerem se bodo člani kluba lahko družili, mrežili in izmenjevali poglede. 

Prenovljena in osvežena podoba ponazarja zavzemanje kluba za bolj pozitivno podobo podjetnikov v družbi in za prepoznavanje pomembnosti prispevka članov kluba k trajnostnemu razvoju dvanajstih slovenskih regij. Klub bo sicer v prihodnjih mesecih predstavil številne vsebinske novosti in nove storitve, ki jih želite člani. 

Prenovljena podoba je del širše prenove delovanja kluba, ki izhaja iz programa SBC 2.0, s katerim je bil Joc Pečečnik na skupščini izvoljen za predsednika kluba s triletnim mandatom. Predstavili jo bomo v sredo, 13. oktobra.

V programu so med drugim naslednji vsebinski poudarki: VIP consierge servis za člane, izboljšanje javne podobe podjetnikov v družbi, izvedba internacionalizacije in krepitev mostov s Slovenci po svetu, zavzemanje za spremembe obdavčitve dela, izvedba prepoznavnega nacionalnega projekta humanitarstva in zelene Slovenije ter krepitev digitalne komunikacije na način, da si vsak član določi pogostost komunikacije, ki mu ustreza. 

SBC Lounge

V novih prostorih kluba na Dunajski cesti 119 v Ljubljani bo deloval tudi SBC Lounge. Prostor, namenjen samo članom SBC, bo podjetnikom ponujal prijeten ambient za druženje, mreženje in izmenjavo pogledov. Vstop v SBC Lounge si boste člani zagotovili po predhodni rezervaciji preko spletne strani kluba. Z rezervacijo boste prejeli tudi parkirno mesto v garaži.

Vabljeni ste, da v prihodnjih dneh spremljate našo spletno stran in družbena omrežja. 

 

 

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.