Novice o dogodkih Deli stran

(napovedujemo) Prvi B2B digitalni nemško-slovenski forum

16. 02. 2021

(napovedujemo) Prvi B2B digitalni nemško-slovenski forum

Vabimo vas, da se udeležite digitalnega B2B nemško-slovenskega foruma: First German-Slovenian SME2B Online Forum za direktno povezavo med člani BVMW in SBC, ki bo v četrtek, 4. 3. 2021 ob 9. uri. Dogodek je odlična priložnost za mreženje in krepitev poslovnih povezav. 

SBC – Klub slovenskih podjetnikov skupaj z nemškim SME Association Der Mittelstand/BVMW pod Evropsko krovno organizacijo European Entrepreneurs CEA-PME organizira prvi dogodek v seriji B2B spletnih dogodkov v letu 2021.

Prijavite se lahko na povezavi: https://de-slo-sme2b2021.european-entrepreneurs.org/, kjer si ustvarite svoj profil in si tako zagotovite možnost za sestanek 1:1 z nemškim podjetjem po vaši izbiri. Po registraciji imate namreč možnost vpogleda v registrirana podjetja iz Nemčije, ki se bodo udeležila tega digitalnega foruma.


Zakaj B2B forum?

Največ poslov se sklene ravno med mreženjem na poslovnih dogodkih, konferencah in poslovnih potovanjih. Sprejeli smo izziv, ki ga je ponudil Covid-19 in zato organiziramo 100 % digitalni dogodek.

Na forumu bodo nastopili vrhunski govorci, ki bodo razpravljali na temo poslovnega sodelovanja med Nemčijo in Slovenijo.

Forum ponuja pregled gospodarskih razmer, na okroglih mizah pa bo mogoče razpravljati o pomembnih poslovnih vprašanjih med državama.

Na individualnih sestankih se boste lahko srečali s podjetniki iz nemškega združenja BVMW .

NAVODILA ZA REGISTRACIJO

  1. Na spletni strani: https://de-slo-sme2b2021.european-entrepreneurs.org/, kliknite zelen okvir za registracijo (na desni strani, nad logotipi organizatorjev: »Register now«).
  2. Ustvarite si profil z vašimi podatki in podatki o vašem podjetju. Za boljšo predstavitev je priporočljivo, da vključite tudi fotografije.
  3. Označite, katerih sekcij se želite udeležiti. Lahko se udeležite vseh.
  4. Na mail boste prejeli link, na katerega kliknete in tako potrdite svojo prijavo na dogodek in vaš profil.
Takoj, ko zaključite postopek registracije, imate na spletni strani možnost, da preverite profile vseh ostalih udeležencev in se z njimi dogovorite za video sestanek*.
*Za sestanke 1:1 je možnost udeležbe 6 različnih udeležencev iz 6 različnih naprav.

 

Priporočamo vam, da se čim prej prijavite, saj boste s tem pripomogli k čim večji udeležbi podjetnikov z obeh strani, slovenske in nemške. Obenem pa boste tako povečali možnosti za vaše B2B sestanke s potencialnimi partnerji.

 

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.