Novice o članih Deli stran

Med zlatimi inovatorji tudi Intra Lighting

05. 10. 2021

Med zlatimi inovatorji tudi Intra Lighting

Svetilo Tracker, ki so ga razvili v podjetju Intra Lighting, je zlata inovacija primorske regije. Skupaj s sedmimi drugimi inovacijami so tri primorske regionalne zbornice Tracker poslale v tekmo za najvišje nagrade na nacionalni ravni.

Prejemnike nacionalnih nagrad bo Gospodarska zbornica Slovenije razglasila na Dnevu inovativnosti, ki bo letos 12. oktobra.

Primorska gospodarska zbornica Koper, Regionalna zbornica Postojna in Severnoprimorska gospodarska zbornica (Nova Gorica) so letos prvič pripravile skupno slavnostno podelitev nagrad najboljšim inovatorjem treh regij. S tem so izpostavile pomen inovativne kulture ter povezovanja v gospodarstvu in širše v družbi.

Brezmejne oblike 

Nagrajeno inovacijo Intra Lightinga navdihujejo »mehke in fluidne oblike iz narave in arhitekture. Tracker zmore ustvariti brezmejne oblike, ki, podobno kot v naravi, niso nikoli linearne. Je kot bi risal svetlobo po vesolju,« na predstavitveni spletni strani nagrajene inovacije navaja član SBC.

Čestitamo za prejeto prizannje in uvrstitev v ožji izbor na nacionalni ravni!

Za inovacijo Tracker lahko - tako kot za inovacijo še enega nagrajenega člana SBC, podjetja Kronoterm, - glasujete na spletni strani projekta Dan inovativnosti.

Fotografija: Intra Lighting

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.