Novice o članih Deli stran

Kronotermu zlato priznanje za inovacije

01. 10. 2021

Kronotermu zlato priznanje za inovacije

Član SBC je na regionalnem izboru za najboljše inovacije celjske regije za toplotno črpalko Booster WPB prejel najvišje, zlato priznanje. Najbolj inovativnim podjetjem nagrade vsako leto podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije.

Kronoterm je prejemnik zlatega priznanja že drugo leto zapored, saj jih je strokovna komisija regionalne Gospodarske zbornice Celje že lani uvrstila med najboljše inovacije v regiji. Toplotna črpalka voda/voda Booster WPB učinovito uporablja odpadno toploto za segrevanje vode na temperature do 85°C. Kronoterm je zlato priznanje lani prejel za toplotno črpalko Adapt.

Kot prejemnik zlatega priznanja se je Kronoterm uvrstil na nacionalno tekmovanje Gospodarske zbornice Slovenije za najboljše inovacije leta v državi.

Čestitamo!

Za inovaciji podjetij Kronoterm in Intra Lighting lahko glasujete na povezavi projekta Dan inovativnosti na tej povezavi.

Naslovna fotografija je simbolična.

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.