Novice o članih Deli stran

Kdor zna, zna! Kar pet članov kluba z nagradami za digitalne presežke!

19. 09. 2021

Kdor zna, zna! Kar pet članov kluba z nagradami za digitalne presežke!

Innovatif, Optiweb, Creatim, Jezeršek gostinstvo in Point Out. To so člani SBC in SBC Mladih, ki so letošnji prejemniki nagrad WEBSI. Nagrajenci so 114-člansko strokovno-poslovno žirijo z odlično opravljenim delom prepričali, da so njihovi projekti iz leta 2020 digitalni presežki. Pobrali so nagrade v sedmih kategorijah, od tega v dveh prvo, drugo in tretje mesto. Skupno so zbrali 12 prvih, drugih in tretjih mest. 

Čestitamo!

Nagrade WEBSI so letos podelili desetič. Slogan celoletnega projekta WEBSI spletni prvaki je bil tokrat Novi časi. Prispelo je kar 170 prijav projektov, kar je rekorden odziv. Zmagovalce je izbrala 114-članska strokovno-poslovna žirija, nagrade pa so prejeli na WEBSI dnevu, Festivalu slovenskega digitalnega komuniciranja, ki je bil 16. septembra v Festivalni dvorani v Ljubljani.

Nagrade za digitalne presežke je letos prejelo 5 podjetij, članov SBC in SBC Mladih. Popolno digitalno zmago so z osvojitvijo prvega, drugega in tretjega mesta člani kluba dosegli v dveh kategorijah: globalni digitalni projekti in spletne trgovine. V skupnem seštevku so nagrade pobrali v sedmih kategorijah, zbrali so 12 prvih, drugih in tretjih mest. 

Podjetjem Innovatif, Optiweb, Creatim, Jezeršek gostinstvo in Point Out čestitamo za uspešne digitalne kampanje, ki jih je osrednji digitalni projekt v državi prepoznal kot izstopajoče.

GLOBALNI DIGITALNI PROJEKTI

1. mesto: Prenova blagovne znamke Donat na mednarodnih trgih (Atlantic Droga Kolinska, d. o. o., Optiweb, d. o. o. in Kreatorij, d. o. o.)

2. mesto: EK Cooling EXPO (EKWB, d. o. o. in Point Out, d. o. o.)

3. mesto: SPIRIT Slovenija: I feel Slovenia. Green. Creative. Smart. (SPIRIT Slovenija, javna agencija in Point Out, d. o. o.)

JAVNE IN NEVLADNE ORGANIZACIJE (NVO-ji)

1. mesto: Spletno mesto ljubljanskigrad.si (Javni zavod Ljubljanski grad in Innovatif, d. o. o.)

LOGIN

3. mesto: Karierni portal Optius.com (Moja zaposlitev, d. o. o. in Innovatif, d. o. o.)

SPLETNA MESTA

1. mesto: Razvoj novega spletnega mesta Donat (Atlantic Droga Kolinska, d. o. o., Optiweb, d. o. o. in Kreatorij, d. o. o.)

SPLETNE TRGOVINE

1. mesto: Spletna trgovina Mali Zakladi (VIVANO, d. o. o. in Optiweb, d. o. o.)

2. mesto: E3 Spletna trgovina (E 3, d. o. o. in Creatim, d. o. o.)

3. mesto: Jezeršek E-Catering (Jezeršek gostinstvo, d. o. o. in Optiweb, d. o. o.)

TURIZEM

3. mesto: Spletno mesto Garden Village Bled (Family Kelih & Friends in Innovatif, d. o. o.

VSEBINSKI MARKETING

2. mesto: Vsebinsko središče Donat (Atlantic Droga Kolinska, d. o. o., Optiweb, d. o. o. in Kreatorij, d. o. o.)

Foto: Rok Mlinar

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.