Novice o dogodkih Deli stran

Kako poteka razvoj projekta, če delaš za globalno multinacionalko?

09. 07. 2021

Kako poteka razvoj projekta, če delaš za globalno multinacionalko?

V podjetju LOTRIČ Metrology so SBC Naslednike povabili v podjetje in jim razkazali laboratorije in razvojni oddelek. Obisk pri Lotriču, ki se je v zadnjih šestih letih osredotočil predvsem na razvoj lastnih produktov po meri naročnika, je ponudil odgovore na kup zanimivih vprašanj.

  • Kako voditi projekt za globalno multinacionalko, podjetje Hisense Gorenje?
  • Kdo preverja medicinske maske?
  • Zakaj se na avtomobilu pojavlja rja in kako jo preprečimo?
  • Kako vemo, koliko časa je lahko odprta krema?
  • Kolikokrat lahko uporabimo plastenko za vodo?

Po obisku v Selški dolini pri podjetju LOTRIČ Metrology SBC Nasledniki poznajo odgovore. V četrtek, 8. julija, so jih izvedeli z prve roke, pri najboljšem viru, Lotriču, ki z naprednimi meritvami in rešitvami skrbi za to, da imajo naročniki, med katerimi so največja svetovna podjetja, natančne podatke o svojih produktih. Kot zanimivost omenimo, da so v podjetju ravno v zadnjih dneh zaključevali projekt za Hisense Gorenje.

Kako motivirati in privabiti mlade inženirje? 

Nedaleč stran od podjetja LOTRIČ domuje podjetje Mebor, ki prav tako proizvaja naprave, prilagojene naročnikom. Zato so pri Lotriču na obisk povabili tudi uspešne sosede. Obisk je obogatil pogovor z Majo Lotrič, solastnico in predstavnice druge generacije podjetja, in s Simonom Mesecem, vodjo prodaje v podjetju Mebor, ki je spregovoril o tem, kako združuje prodajo s tehnologijo. Maja Lotrič in Simon Mesec sta v sproščenem pogovoru z Goranom Novkovićem, izvršnim direktorjem SBC, predstavila svoja pogleda in izkušnje s tem, kaj motivira mlade inženirje, kako jih privabiti v okolje, ki je oddaljeno od mestnih središč, in kako ugotoviti, kje so tržne priložnosti.

Prijetno srečanje so SBC Nasledniki sklenili z določitvijo aktivnosti za delovanje v prihodnje in s prijetnim druženjem. 

V spodnji fotozgodbi si lahko ogledate utrinke obiska: 

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.